lapinukonkeitto, oma Lapinukonkeitto OMA ohje salty

Lapinukonkeitto OMA

kuori ja pieni perunat ja porkkanat. pistä perunat ja porkkanat kiehumaan veteen.lisää veteen liha- ja kasvisliemikuutiot sekä suola paista lihasuikaleet ja lisää silpottu sipuli.lisää paistettu lihasuikaleet  perunoiden sekaan. lisää koskenlaskia juusto. odota että perunat ovat kypsiä lisää viimeiseksi leipäjuuston palat. liian kauvon keitetty leipäjuusto menee punertavaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 232 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %