vegaanin, parempi, pyttäri Vegaanin parempi pyttäri ohje salty

Vegaanin parempi pyttäri

Kuumenna keiju valurautapannussa. Lisää pilkottu sipuli ja keitetyt, halkaistut uudet perunat ja paista muutama minuutti. Lisää sitten viipaloidut vegemakkarat ja pakasteherneet ja paista, kunnes kaikki on mukavan väristä. Lisää suolaa, pippuria ja grillimaustetta maun mukaan. Lisää lopuksi sekaan tuore pinaatti ja paista vielä 1-2 minuuttia, jotta pinaatti pehmenee.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 495 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %