roosaleenan, täytetyt, kesäkurpitsat Roosaleenan täytetyt kesäkurpitsat ohje salty

Roosaleenan täytetyt kesäkurpitsat

Katkaise ja halkaise isohko kesäkurpitsa ja ota kesäkurpitsan sisus pois. Pienennä sisus ja muut raaka-ainekset  oliiviöljyyn paistinpannuun ja pyöräytä noin 5 min. Lisää tuorejuusto ja mausteet maun mukaan (chiliä, jos haluat lisää potkua) ja anna tuorejuuston imeytyä muhennokseen. Täytä koverretut kesäkurpitsat muhennoksella (tulee reilusti) ja laita uuniin 200 astetta n 35-40 min. Sellaisenaan hyvä kasvisruoka, voi syödä myös kylmiltään tai sopii lisäkkeeksi muihin ruokiin. Kuvassa 4 annosta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 203 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %