sarin, kanakeitto, Sarin kanakeitto ohje salty

Sarin kanakeitto

Paista kanafileet oivariinissa ja mausteissa. Kiehauta vesi ja kanaliemikuutiot, lisää peruna-keittokasvispakaste. Keitä vartti, lisää juusto, maissi ja kanat. Leikkaa ruukullinen korianteria mukaan ja kiehauta. Maista - jos kaipaa lisää potkua, laita 1-2 ruokalusikallista sweet chili kastiketta joukkoon. Jos tulee liian vahvaa, tasoita ruokakermalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 266 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %