appelsiinijuustokakku, , roosaleena, Appelsiinijuustokakku (roosaleena) ohje sweet

Appelsiinijuustokakku (roosaleena)

ensin pohja: murenna keksit ja lisää niihin sulatettu rasva vuoan pohjalle,  24 cm vuoka vatkaa kerma ja vaniljakastike vaahdoksi (oma astia kummallekin), lisää juusto, rahka, sokeri, tomusokeri ja appelsiinimehu. Yhdistä seokset. Liota liivatteet 15 min ja liuota 1 rkl kuumaa vettä ja lisää täyteseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Laita kakku hyytymään 5 tunniksi tai yön yli (jääkaappi) ja tee seuraavana päivänä hyytelö. Hyytelö: kuumenna 2 dl appelsiinimehua ja sulata siihen 1 dl hyytelösokeria, anna pulputa minuutin ja jäähdyttele seosta hetki, lusikoi hiukan jäähtyneenä viileän hyydytetyn kakun pinnalla, koristele , jos tahdot. Ja mieluiten tarjoile vieraille, on tosi hyvää ja rasvasta !

Ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal / 100 g
Energia 1037 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,6 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 14,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %