kesäkurpitsa, pekonipaistos Kesäkurpitsa-pekonipaistos ohje salty

Kesäkurpitsa-pekonipaistos

Pilko pekoni ja sipuli, paista kuivalla pannulla. Vatkaa munat ja öljy sekaisin. Lisää vehnäjauho + leivinjauhe, sitten pekoni-sipuliseos, raastettu kesäkurpitsa ja juustoraaste. Mausta. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Koristele pinta minitomaattisiivuilla. Paista keskitasolla  200 asteessa, noin 30 min, kunnes paistos on noussut ja saanut kultaisen värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 694 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 11,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %