kangasrousku, pikkellssi Kangasrousku pikkellssi ohje salty

Kangasrousku pikkellssi

Esikäsittele rouskut. Keitä liemi jossa on kanelitanko, kokonaisia pippureita, valko.rose ja viher. kokonaisena yht 30 . Lisää soijakastike ja suola anna kiehua. Lisää paloitellut sienet ja jatka keittämista . Kaada seos pestyihin lasipurkkeihin ja sulje kansi tiiviisti. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin, Valmiita viikon kuluttua. Säilytä jääkaapissa avattu purkki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 256 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,1 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %