maistuva, munakas Maistuva munakas ohje salty

Maistuva munakas

Pilko jäiset parsakaalit pienempiin osiin. Pilko sipuli. Riko munat kulhoon. Lisää maitoa tai vettä sekaan. Lisää mustapippuria, 1 valkosipulin kynsi ja basilika sekaan. Anna imeytyä hetken. Paista miedolla lämmöllä pannulla. Ripottele pilkottu sipuli munakkaaseen. Asettele parsakaalit koristeeksi tai munakkaan sisään.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 401 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 85 %