Pohja: 150 g kaurakeksejä 75 g voita
Täyte: 2 limen mehu 4 liivatelehteä 2 kananmunaa 3/4 - 1 dl sokeria 2-3 tl vaniljasokeria 200 g Mascarpone tuorejuustoa (mikä tahansa toinenkin merkki käy)
2 dl ranskankermaa
Murskaa keksit jauheeksi. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon hienonnetut keksit. Painele seos tasapohjaiseen irtoreunaiseen vuokaan (n. 24 cm). Pistä pohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Pane liivatelehdet kylmään veteen. Kuumenna limemehu ja sulata siihen vedessä liotetut liivatelehdet.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita munasokerivaahto ja ranskankerma notkistettuun juustomassaan.
Sekoita limemehu juustoseokseen ja mausta vanilliinisokerilla.
Kaada seos pohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään. Koristele esim. kiivinviipaleilla, kirsikoilla tai viinirypäleillä.