monican, rouheiset, sämpylät Monican rouheiset sämpylät ohje salty

Monican rouheiset sämpylät

Liuota hiiva ködenlämpöiseen veteen. Lisää hunaja ja suola sekä puolet jauhoista. Sekoita voimakkaasti, lisää lopuksi margariini ja loput jauhoista. Anna turvota kaksinkertaiseksi liinan alla n. 30 min. Leivo sämpylät ja anna kohota sillä aikaa kun uuni lämpenee 225 asteeseen. Paista n.8-10 min uunin tehon mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal / 100 g
Energia 738 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 26,9 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %