vegaanin, kesäkurpitsakakku Vegaanin kesäkurpitsakakku ohje sweet

Vegaanin kesäkurpitsakakku

Laita uuni läpiään 170 asteeseen. Sekoita vesi,öljy,kesäkurpitsaraaste,vaniljasokeri,sokeri ja makeutusaine, suola ja kaardemummaSekoita vehnäjauho, ruokasooda ja leivinjauhe  ja lisää sittten muihin aineisiin. Kaada taikina uunpeltille ja tasoita . Ripottele pinnalle kurpitsan siemeniä. Paista uunissa 30 min. Jaa 12 palaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 308 kcal / 100 g
Energia 1288 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 37,7 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %