papupihvi, , ruskeat, pavut Papupihvi, ruskeat pavut ohje salty

Papupihvi, ruskeat pavut

Huuhdo, valuta ja murskaa pavut. Pilko sipulit ja sienet. Kuullota sipulit ruokalusikallisessa öljyä ja paista sieniä kevyesti sipulin kanssa. Sekoita murskatut pavut ja kaksi ruokalusikallista öljyä tsaiseksi massaksi. Anna tekeytyä 30 min jääkaapissa. Paista lopussa öljyssä pannulla 4 pihviä kerrallaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal / 100 g
Energia 1091 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,9 g / 100 g
Rasva 18,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %