juustoinen, kalavuoka, , valio, , , , ak, Juustoinen kalavuoka (valio) (AK) ohje salty

Juustoinen kalavuoka (valio) (AK)

Leikkaa kohmeiseksi sulatettu pakastekala neljään osaan. Lado palat voideltuun uunivuokaan. Ripota päälle sitruunapippuri ja tilli. Lisää juustokerma.

Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 384 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %