bataatti, broilerpannu, , valio, Bataatti broilerpannu (valio) ohje salty

Bataatti broilerpannu (valio)

Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa sipuli ohuehkoiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon ja mausta fondilla.

Leikkaa pekonit viipaleiksi. Paloittele rintafileet.

Kuumenna pekoni isossa paistokasarissa. Rasvan irrotessa lisää broileripalat ja paista, kunnes ne ruskistuvat. Mausta.

Lisää kasvikset lihojen joukkoon. Kääntele hetki. Lusikoi päälle Koskenlaskija.

Hauduta kannen alla, kunnes bataatit ovat kypsyneet. Bataatit kypsyvät 5 - 10 min, riippuen palojen koosta.

Tarjoa pannuruoka maalaisleivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 556 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %