artisokkapaella Artisokkapaella ohje salty

Artisokkapaella

Kypsennä riisi kasvisliemessä, kuumenna öljy paistinpannussa ja paista sipulit ja kesäkurpitsa pari min.Lisää valkosipuli ja pippurit  ja muut. Lisää tomaattilohkot jan kikhernet  ja artisokka ja paista viela 2 min. Lisää keitetty riisi . Lisää keitetyt papvut ja anna vielä maustua 10-15 min  mausta sitruunalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 390 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,9 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %