mustikkatuorepuuro, Mustikkatuorepuuro ohje sweet

Mustikkatuorepuuro

Sekoita mustikat ja 1 dl soijamaidosta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella soseeksi. (Voit käyttää myös muuta kasvimaitoa, kuten mantelimaitoa tai kauramaitoa.) Laita seos kannelliseen astiaan. Lisää loput soijajuomasta, mausteet, hiutaleet ja soijajogurtti. (Voit käyttää myös muuta kasvijogurttia.) Sekoita ja laita kansi päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia tai mieluiten yön yli. Lisää nestettä, jos puuro on liian paksua.

Tarjoile mustikoiden, vaahterasiirapin, pähkinöiden ja/tai manteleiden kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 454 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,7 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %