jauheliha, punajuurilaatikko
Jauheliha-punajuurilaatikko ohje
salty
Mummeli#7
Jauheliha-punajuurilaatikko
- Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Kuori punajuuret ja raasta ne hienolla raastimella. Kuori sipuli.
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulikuutiot ja anna niiden pehmentyä . Mausta jauhelihaseos basilikalla, suolalla ja pippurilla.
- Sekoita punajuuri jauheliha, soijarouhe ja riisi keitinvesineen sekaisin. Laita voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunti. Tarjoa raikkaan salaatin ja ruisleivän kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal / 100 g
Energia
348 kJ / 100 g
Proteiini
6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
7,7 g / 100 g
Rasva
2,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %