jauheliha, punajuurilaatikko Jauheliha-punajuurilaatikko ohje salty

Jauheliha-punajuurilaatikko

  1. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Kuori punajuuret ja raasta ne hienolla raastimella. Kuori sipuli.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulikuutiot ja anna niiden pehmentyä . Mausta jauhelihaseos basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  3.   Sekoita punajuuri jauheliha, soijarouhe ja riisi keitinvesineen sekaisin. Laita voideltuun uunivuokaan.
  4. Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunti. Tarjoa raikkaan salaatin ja ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 348 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %