juustokuorutettu, sei, , ak, Juustokuorutettu sei (AK) ohje salty

Juustokuorutettu sei (AK)

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan. Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Kypsennä purjosuikaleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan. Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla. Levitä kalojen päälle purjoviipaleet. Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 582 kJ / 100 g
Proteiini 13,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %