kaisan, helppo, kanttarelli, kasvissosekeitto Kaisan helppo kanttarelli-kasvissosekeitto ohje salty

Kaisan helppo kanttarelli-kasvissosekeitto

Perunat kuoritaan ja pilkotaan kattilaan. Lisää keittojuurekset ja vesi. Kun perunat melkein kypsiä lisää n. kourallinen kuivattuja kantarelleja tai n. 250 g paistettuja kantarelleja. Kaada keitinvedestä sen verran pois, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Lisää ruokakerma ja soseuta keitto kuohkeaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 162 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %