kaisan, kalkkuna, sipulipiiras Kaisan kalkkuna-sipulipiiras ohje salty

Kaisan kalkkuna-sipulipiiras

Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää kylmä vesi ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina Ø 26 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kuutioi kalkkunaleikkeet ja paprika. Hienonna sipuli ja kuullota paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä. Levitä taikinapohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Paista 175 asteessa n. 35 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal / 100 g
Energia 901 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,8 g / 100 g
Rasva 17,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %