spaghetti, mifunese, , valio, Spaghetti mifunese (Valio) ohje salty

Spaghetti mifunese (Valio)

Kuori porkkana ja sipulit. Hienonna kasvikset. Kuullota kasviksia oivariinissa pannulla muutaman minuutin ajan keskilämmöllä. Lisää tomaatit, suola, sokeri, mustapippuria myllystä, laakerinlehti, vesi ja puolikas kasvisliemikuutio. Pieni tomaatit lastalla. Sekoita tasaiseksi. Anna hautua miedolla lämmöllä tunnin ajan. Lisää Mifu ja kuumenna. Tarjoile spaghetin, tuoreiden yrttien ja juustoraasteen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 47 kcal / 100 g
Energia 196 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %