jepanderin, lassaka Jepanderin lassaka ohje salty

Jepanderin lassaka

viipaloin kesäkurpitsat, asettele pellille ja "näivetä" uunissa liiat nesteet pois. Kuori ja pilko tai raasta porkkanat suikaleiksi, sulata koskenlaskija kerman/maidon sekaan, paista jauheliha, lisää mausteet ja tomaattipyree. asettele vuokaan kerroksittain jauheliha ja kesäkurpitsa, kaada juustokerma päälle ja paista uunissa kunnes valmista :P tunti..ish

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 307 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %