omenarieskaset, , gluteeniton Omenarieskaset, gluteeniton ohje salty

Omenarieskaset, gluteeniton

Sulata kookosöljy esim vesihauteessa. Sekoita kaikki aineet, tarkista maku. Lusikoi taikinasta pieniä kokkareita pellille leivinpaperin päälle. Ripottele kokkareille hieman riisijauhoa ja taputtele rieskoiksi. Pistele rieskojen pintaan haarukalla muutamia reikiä. Tumma riisijauho = 3,5 dl Kookosöljy = 1 rkl

Paista 250 asteessa n 15 min, kunnes pinnat ovat kevyesti ruskistuneet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 667 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,7 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %