sikke, sumarin, sämpylät Sikke Sumarin sämpylät ohje salty

Sikke Sumarin sämpylät

Ainekset 10 annosta

Sekoita vesi, hiiva ja suola. Lisää jauhot kunnes seoksesta tulee paksu puuro. Sekoita, älä vaivaa. Kohota yön yli jääkaapissa, aamulla lusikoi jääkaappikylmä taikina pellille sämpylöiksi. Lisää pintaan jauhoja ja/tai siemeniä. Paista 220C:ssä 35min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal / 100 g
Energia 820 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 37,9 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %