punajuurilaatikko Punajuurilaatikko ohje salty

Punajuurilaatikko

Keitä kokonaiset punajuuret kuorineen (keittoaika riippuu punajuurien koosta, n. 1 tunti tai enemmän), jäähdytä punajuuret kylmässä vedessä, kuori ja raasta karkeaksi raasteeksi. Sekoita vuoassa punajuuriraaste, yksi purkillinen (180g) ranskankermaa ja murusteltu sinihomejuusto. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal / 100 g
Energia 459 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 94 %