mifu, palak, paneer, Mifu Palak Paneer ohje salty

Mifu Palak Paneer

Paista Mifu pannulla siten, että neste haihtuu ja rakeeseen tulee hieman paisto pintaa.  Siirrä sivuun odottamaan. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pannussa.  Mausta garam masalalla, juustokuminalla, kurkumalla ja curryllä.  Sekoittele muutama minuutti.

Lisää inkivääri ja jäinen pinaatti pannulle.  Kuumenna, kunnes pinaatti sulaa.  Lisää tomaattisose/ ketsuppi, kuutioidut tomaatit, kerma ja vesi.  Kiehauta.

Lisää joukkoon Mifu/ ruokarae.  Mausta suolalla ja sekoita joukkoon lopuksi jogurtti.  Älä enää kuumenna.  Tarjoa kukkakaaliriisin kanssa.  vähempi kalorinen vaihtoehto  riisille.  Ohjeita löytyy netistä :)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 354 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %