pizza, , kukkakaali, pohja, Pizza (kukkakaali pohja) ohje salty

Pizza (kukkakaali pohja)

Levitä leivinpaperi reunalliselle pellille ja esilämmitä uuni 225 asteeseen. 2. Raasta kukkakaali ja laita raaste isoon, mikronkestävään kulhoon. Kypsennä kukkakaaliraastetta mikrossa 7-8 minuuttia, tai kunnes se on pehmeää. Anna raasteen jäähtyä. 3. Sekoita jäähtyneen raasteen joukkoon kananmuna, noin 2 dl mozzarellaa, parmesanjuusto, suola ja pippuri. Kauli tai taputtele taikina levyksi pellille. Voitele pohja oliiviöljyllä ja paista uunissa 10-15 minuuttia, tai kunnes pohja on kypsynyt kauniin väriseksi. 4. Laita pizzan päälle täytteet: tomaattikastike, loput mozzarellasta, tomaatit, valkosipuli  . Paista pizzaa vielä uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele pizza vielä tuoreella basilikalla ja nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 542 kJ / 100 g
Proteiini 10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %