kanapizza, mippe Kanapizza Mippe ohje salty

Kanapizza Mippe

Laita kaikki pizzakastikkeen ainekset kattilaan ja keitä sitä 30 min. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittajalla. Anna jäähtyä. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja jauhot sekoittaen. Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.  Muotoile pizza leivinpaperille, anna kohota 10-20 min. Laita päälle pizzakastike ja kypsät kanan palat sekä juustoraaste.  Paista 225-250 asteen lämmössä 15-20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 198 kcal / 100 g
Energia 824 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,6 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %