mallaslimppu, monican Mallaslimppu Monican ohje salty

Mallaslimppu Monican

Sekoita hiiva kädenlämpöoseen  veteen. Lisää suola ja siirappi. Sekoita kaikki jauhot keskenään ja sitten vesiseokseen. Jaa taikina tasan kolmeen voideltuun ja jauhotettuun (korppujauho) vuokaan. Annan kohota liinan alla n.1 -1,5 h. Paista uunissa 1-1,5h 175 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 811 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 38,3 g / 100 g
Rasva 0,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %