pekoni, broilergratiini, , kipparikerma, Pekoni-broilergratiini (kipparikerma) ohje salty

Pekoni-broilergratiini (kipparikerma)

Sekoita broilerit, kasvikset ja osa juustoraasteesta uunivuoassa. Laita kermat purkkiin ja sekoita niiden joukkoon haluamasi mausteet. Itse laitoin suolaa, mustapippuria, currya ja paprikajauhetta. Kaada kerma-mausteseos uunivuokaan. Ripottele pinnalle vielä juustoraaste. Paista 200 asteessa, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 591 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %