karppiunelmatorttu, gluteeniton Karppiunelmatorttu gluteeniton ohje sweet

Karppiunelmatorttu gluteeniton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet varovasti seokseen, kaada uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 7-10 min 200 asteessa. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille, anna jäähtyä.   Täyte:  Vispaa kerma vaahdoksi, lisää marcapone, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa sekaisin. Täyte tortun päälle, kääri rullalle paperin avulla.  Anna tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin. Nauti. Voi käyttää myös Suklaa-charlotte Russen pohjana, johon täytteeksi tulee suklaamousse.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 890 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,9 g / 100 g
Rasva 16,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %