ag, broileri, parsakaalivuoka, sienikeitolla
AG Broileri&parsakaalivuoka sienikeitolla ohje
salty
helena45
AG Broileri&parsakaalivuoka sienikeitolla
- Keitä parsakaali puolikypsäksi suolatussa vedessä.
- Ruskista fileesuikaleet kevyesti pannulla.
- Laita pilkotut parsakaalit ja broilerisuikaleet voideltuun vuokaan ja levitä sienikeittoon sekoitettu sitruunamehu päälle ja paprikajauhe pinnalle.
- Uuni 250 astetta, noin 20 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal / 100 g
Energia
328 kJ / 100 g
Proteiini
9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
2 g / 100 g
Rasva
3,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %