ag, broileri, parsakaalivuoka, sienikeitolla AG Broileri&parsakaalivuoka sienikeitolla ohje salty

AG Broileri&parsakaalivuoka sienikeitolla

  1. Keitä parsakaali puolikypsäksi suolatussa vedessä.
  2. Ruskista fileesuikaleet kevyesti pannulla.
  3. Laita pilkotut parsakaalit ja broilerisuikaleet voideltuun vuokaan ja levitä sienikeittoon sekoitettu sitruunamehu päälle ja paprikajauhe pinnalle.
  4. Uuni 250 astetta, noin 20 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal / 100 g
Energia 328 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %