myskikurpitsa, jauhis Myskikurpitsa-jauhis ohje salty

Myskikurpitsa-jauhis

a paistinpannulla tilkassa öljyä.

Lisää  jauheliha ja ruskista.

Lisää  mausteet, vesi ja fondi

Anna  hautua hetki.

Halkaise , kuori ja poista siemenet myskikurpitsasta.

Leikkaa  kurpitsa ohuiksi siivuiksi. 

Laita  uuninkestävän vuuan pohjalle puolet kurpitsasiivuista ja rouhi päälle kevyesti suolaa.

Levitä  jauheliha kurpitsojen päälle ja lado loput kurpitsat jauhelihan päälle.

(Kaada  päälle kermaa jos haluat)

Paista  uunissa 180*C noin tunnin.

Lisää  tarvittaessa hieman nestettä paiston aikana.

Paiston  loppuvaiheessa voit halutessasi ripotella juustoraastetta paistoksen päälle.

Koristele  esim. tuoreella ruohosipulisilpulla ja basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 339 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %