lehtisellerikeitto Lehtisellerikeitto ohje salty

Lehtisellerikeitto

Pese, kuori ja pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuution kanssa. Kun ovat kypsät, soseuta sauvasekoittimella. Takaisin liedelle. Tee maissijauhosta ja kylmästä vedestä suurus ja lisää se sekoittaen keittoon. Anna kiehua 3 minuuttia. Sekoita kerma ja keltuiainen. Lisää se nauhana keittoon koko ajan sekoittaen. Mausta kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile vaikkapa paistettujen makkaranpalojen/pekonin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 30 kcal / 100 g
Energia 127 kJ / 100 g
Proteiini 0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %