lämmin, lehtikaalisalaatti Lämmin lehtikaalisalaatti ohje salty

Lämmin lehtikaalisalaatti

Suikaloi lehtikaali, valkosipulin kynnet ja puolita tomaatit. Kaada paistinpannuun oliiviöljyä niin, että pohja peittyy. Paista kaalisilppua hetki, lisää valkosipuli ja anna hautua. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Lisää tomaatit. Anna hautua vielä. Kun kaali on pehmeää, siirrä paistos syrjään ja peitä kannella. Viipaloi vuohenjuusto ja ruskista viipaleet nopeasti. Annostele salaatti ja laita vuohenjuustosiivuja päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 673 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %