Kastike 150 g vähärasvaista luonnonjogurttia 1 tl garam masalaa 0,5 tl kurkumaa suolaa ja pippuria
Sirote 2 rkl kurpitsansiemeniä 2 rkl auringonkukansiemeniä 2 rkl mantelilastuja 0,5 tl garam masalaa 0,5 tl kurkumaa 1 rkl auringonkukkaöljyä
Salaatti 175 g punakaalia 40 g lehtikaalia silputtuna 1 punainen omena ilman kotaa 1 iso porkkana
Paista sirotteen aineisosia kuumalla pannulla kunnes mantelilastut ovat kullanvärisiä. Anna jäähtyä.
Sekoita kastikkeen ainesosat, mausta suolalla ja pippurilla.
Aja punakaali, omena ja porkkana läpi yleiskoneen paksummasta leikkuuterästä. Sekoita lehtikaalihakkeen ja kastikkeen kanssa.
Jaa tarjoiluastioihin ja ripottele päälle sirote.
Lähde Intialainen kaalisalaatti Sara Lewis Salaattibaari Gummerrus