parempi, italianpata, , ruoka, ja, viini, Parempi italianpata (Ruoka ja viini) ohje salty

Parempi italianpata (Ruoka ja viini)

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja paista hetki. Lisää tomaattisose, lehtikaali ja punaviini. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, fondi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Lisää jyväpasta. Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes pasta on kypsää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 589 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 1,2 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %