lehtikaalimuhennos, , kallelan, tila, Lehtikaalimuhennos (Kallelan Tila) ohje salty

Lehtikaalimuhennos (Kallelan Tila)

Ainekset 2 annosta

Kaali ja sipulisilppu kuullotetaan öljyssä. Lisätään tilkka vettä, annetaan hautua kannen alla n. 10 min. Lisätään kerma, lisätään suola ja mausteet, annetaan hautua 5-10 min. Tarjoillaan lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 552 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 11,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %