thai, kala, katkarapukeitto, Thai kala-katkarapukeitto ohje salty

Thai kala-katkarapukeitto

KALA-KATKARAPUKEITTO THAIMAALAISITTAIN

  1. Pane isoon kattilaan vesi, sipuli, porkkana, palsternakka, mustapippurit, currytahna, sokeri, chili ja kaffirlimetinlehdet.

  2. Murskaa sitruunaruohoa kevyesti ja leikkaa muutamaan osaan. Lisää kattilaan.

  3. Keitä aineksia n. 30 minuuttia.

  4. Lisää kala, katkaravut, sienet, tomaatit, korianteri, sitruunamehu ja kookoskerma ja hauduta vielä 15 minuuttia.

  5. Tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 163 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %