lehtikaali, broccoli, peruna, apetiina Lehtikaali-broccoli-peruna-apetiina ohje salty

Lehtikaali-broccoli-peruna-apetiina

Kypsennä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Ryöppää kylmässä vedessä, taputa kuivaksi, ja siirrä sivuun.

Keitä perunoita erillisessä kattilassa 15 minuuttia, valuta ja leikkaa puolikkaiksi.

Voitele perunat kasviöljyllä, laita pellille ja paista uunissa n. 200° C, 20 minuuttia, tai kullanruskeaksi.

Kuumenna suuri paistinpannu ja paista parsakaalia 2-3 minuuttia, siirrä sivuun.

Paista lehtikaali samassa paistinpannussa. Kun lehdet ovat alkaneet hiiltyä, lisää öljyä pakkauksesta ja paista vielä 1-2 minuuttia tai kunnes lehdet ovat kevyesti kuihtuneet ja kutistuneet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 879 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 18,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %