tomaattinen, chorizo, nakkikeitto
Tomaattinen chorizo nakkikeitto ohje
salty
KL8772
Tomaattinen chorizo nakkikeitto
Kiehauta 2 litraa vettä fondin kanssa.
Kuori ja leikkaa porkkanat haluamallasi tavalla ja laita ne veteen. Anna niiden kiehua hetki ennen kun lisäät perunat.
Lisää perunat(paloiteltuna) ja tomaattimurska veteen.
paloittele chorizo nakit ja lisää ne veteen. Lisää haluamasi määrä chiliä.
keitä kunnes porkkanat ja perunat ovat valmiit.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal / 100 g
Energia
315 kJ / 100 g
Proteiini
3 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,5 g / 100 g
Rasva
4,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,4 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %