lehtikaalisipsit Lehtikaalisipsit ohje salty

Lehtikaalisipsit

Huuhtele lehtikaalit, poista niistä keskiruoti ja revi pienemmiksi paloiksi. Murskaa pähkinät rouheeksi ja lisää pähkinärouheeseen sitruunaöljy sekä suola. Pyörittele lehtikaalinpaloja sitruunaöljyssä ja nostele leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa (150˚C) 15-20 minuuttia kunnes sipsit ovat rapeita.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 486 kcal / 100 g
Energia 2028 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,2 g / 100 g
Rasva 46,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %