Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi. Huuhtele ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori kurkuma lusikankärjellä ja raasta (n. 2 rkl raastetta) raastimen pienimmällä terällä.
Kuullota paprikaa, sipuleita ja kurkumaa muutama minuutti öljyssä kattilassa tai kasarissa.
Lisää tomaattimurska, sose, vesi ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Mausta cayennepippurilla, korianterilla ja juustokuminalla. Kypsennä keskilämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia välillä sekoittaen
Valuta linssit. Sekoita pataan linssit ja lehtikaali. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia, kunnes lehtikaali pehmenee.
Tarjoa naanleivän, pitaleivän tai esim tortilla kanssa sekä riisin