pohjaton, pekoni, suppilovahveropiirakka, , keto Pohjaton pekoni-suppilovahveropiirakka keto ohje salty

Pohjaton pekoni-suppilovahveropiirakka keto

Paista pekonia uunissa 220 asteessa 9 min. Paista suppilovahveroita pannulla niin, että neste haihtuu, lisää voi ja silputtu sipuli ja valkosipuli, mausta mustapippurilla. Jäähdytä, myös pekoni. Silppua pekoni pieniksi. Vaahdota kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut ainekset sekaan varovasti, älä vatkaa. Jätä pinnalle vähän täyteseosta ja juustoraastetta. Voitele pyöreä piirakkavuoka ja kaada taikina vuokaan. Vuoka saa tulla täyteen, taikina ei kohoa paljon eikä kuohu. Ripottele täyteainetta ja juustoraastetta pinnalle. Paista 200 C asteessa 30 min. Anna vetäytyä tunti ennen tarjoilua. Parhaimmillaan seuraavana päivänä hieman lämmitettynä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal / 100 g
Energia 724 kJ / 100 g
Proteiini 13,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 12,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %