enchiladas, mustapapu, härkis Enchiladas mustapapu-härkis ohje salty

Enchiladas mustapapu-härkis

Blendaa tomaattimurska, vesi, ketsuppi, pari valkosipulin kynttä, puolikas chilipalko, rkl vehnäjauhoa ja puol desiä oliiviöljyä. Lisää savupaprikaa, jeeraa, mustapippuria ja suolaa.  Paista sipuli, härkis, pavut, paprika, lehtikaali ja v.sipuli. mausta chilillä, jeeralla, mustapippurilla, soijalla ja suolalla. Sekoita vuustoraaste ja kerma keskenään. Täytä tortillaletut, lado vuokaan, jonka pohjalla on puolet tomaattikastikkeesta, kaada päälle loput kastikkeesta ja juustokerma. 200 astetta 20 min uunissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal / 100 g
Energia 754 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,2 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %