lehtikaali, pähkinäkastike, pastalle Lehtikaali-pähkinäkastike pastalle ohje salty

Lehtikaali-pähkinäkastike pastalle

Paahda pähkinät, lisää kauramaito ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä kastikkeeksi. Hienonna lehtikaali ja valkosipulinkynsi ja kuullota ne pannulla öljytilkassa. Lisää joukkoon kastike ja ohenna vedellä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon parmesanraaste. Tarjoa pastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 768 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 16 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 93 %