kikherne, lehtikaali, pinaattipannu Kikherne-lehtikaali-pinaattipannu ohje salty

Kikherne-lehtikaali-pinaattipannu

Silppua valkosipulinkynnet. Riivi lehtikaalin kuivat osat pois ja silppua lehdet.

Kuumenna öljy pannussa. Lisää valkosipulihakkelus ja lehtikaalisilppu. Paistele hetki, mutta älä anna valkosipulin ottaa väriä.

Lisää valutetut kikherneet ja pinaatti. Laita kansi päälle ja hauduttele, kunnes pinaatti menee kasaan. Tähän kuluu joitakin minuutteja. Jos pelkäät, että ruoka meinaa kärähtää, lisää tilkka vettä, noin puolisen desiä.

Mausta jeeralla, suolalla, pippurilla ja limen mehulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 455 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %