Valmistus:
Lämmitä uuni 200 °C.
Leikkaa kana suupaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla, jos haluat lisämakua – ei pakollista.
Pilko paprika, kesäkurpitsa ja munakoiso reiluiksi paloiksi. Revi lehtikaali, poista paksut ruodit.
Sekoita vuokaan kaikki kasvikset ja kana. Mausta hyvin.
Sekoita kulhossa kerma ja kookosmaito (voit lisätä halutessasi valkosipulia ja yrttejä). Kaada kastike vuokaan kasvisten ja kanan päälle.
Ripottele pinnalle hieman juustoa tai fetaa, jos käytät.
Paista noin 30–40 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja pinta kauniisti ruskistunut.
Mausteita: suola, mustapippuri, valkosipulijauhe tai tuore valkosipuli, chiliä tai savupaprikaa halutessa, yrttejä (esim. timjami, rosmariini)